Lite vinterjobb

01 december 2008 kl. 10:24 e m | Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

l1040922

Har byggt ett nytt lock till navbordet. Det gamla var så stort och klumpigt så det gick inte att komma åt kylboxen.  Det vägde en hel del oxå.

l1040921

Stuvutrymme har varit lite av ett problem så ett hål under kylboxen är gjort för att komma åt det rätt stora utrymmet där. Elskåpet får vara kvar så länge men jag har en plan där med.

l1040926

Kojbottnarna är utbytta mot hela skivor så att det ska gå att komma åt även om något eller någon ligger där.

l1040927

Hålen är större nu för ease of access.

l10409321

Motorlådan har fått tre nya hål så att man kommer åt att serva. Ja det är ju förstås om man har en. Visade sig att den inte gick att laga så det blir en ny en.

l1040937

Bilden är en rekonstruktion men så här hängde gummiflärpen när jag tog upp båten. Undrar hur mycket det bromsar och länge den sett ut sådär. Antagligen sedan innan Gotland för vi hadde aldrig den där magiska farten som vi hade på Lidingö och Ornö.

l1040935

Nu ser det i alla fall så här mästerligt ut. Inga mer gummiflärpsproblem!

Annonser

1 kommentar

  1. Hej

    Såg att ni hade haft problem med gummi bälg(tror jag det kallas). Jag kan inte se det på bilden men det ser ju bra ut men vad händer när du startar motorn? Jag är inte maskin injengör men det blir nog en del vibration vilket kommer att göra att det kommer att sprika ifall det är spackel. Vi pluggade vår ena toa och spackla igen. Men det sprack upp ungefär lika fort som vi hann börja segla med det. Det var inte så farligt som med gummi belgen men ojämn yta är inte bra. oavsett.

    Lycka till
    David Johansson


Sorry, the comment form is closed at this time.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: